You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×

Handelsrecht

 

U kan bij Advocura terecht voor het opmaken van handelsdocumenten zoals verkoopovereenkomsten en algemene verkoopsvoorwaarden, tussenkomsten in handelsrechtelijke geschillen en vertegenwoordiging voor de rechtbank van koophandel.

Handelsdocumenten

Als specialisten handelsrecht stellen wij voor u alle handelsdocumenten en type contracten op. Dat geldt ook bijvoorbeeld voor een tijdelijk contract of een heldere consultancy overeenkomst. Wij zijn uw partner bij het aangaan van nieuwe commerciƫle engagementen en zorgen ervoor dat u een strategisch positie kan innemen tijdens onderhandelingen.

Daarnaast adviseren wij u bij de ontbinding van een overeenkomst of het opzeggen van een contract. Wij zorgen daarbij enerzijds voor een juridisch waterdichte overeenkomst en anderzijds voor een commercieel correct einde van uw handelsrelaties.

Handelsrechtelijke geschillen

Wij zorgen voor bijstand bij:

  • geschillen tussen handelaren onderling of tussen handelaren en consumenten
  • contractuele en buitencontractuele geschillen
  • onrechtmatige bedingen
  • bijstand tijdens onderhandelingen van geschillen

Vertegenwoordiging voor de rechtbank van koophandel

Heeft u een dagvaarding ontvangen voor een zitting van de rechtbank van koophandel? We overlopen de procedure samen met u. Wij vertegenwoordigen u tevens op de zitting voor de rechtbank van koophandel.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

Wij kunnen u zowel preventief als curatief bijstaan in handelsrecht om een succesvol resultaat te bereiken.